Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Περιεχόμενα Ιστολογίου

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

iCharger 106B+ Εγχειρίδιο* λειτουργίας στα Ελληνικά



Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το εγχειρίδιο του φορτιστή iCharger 106B+ όπως προσπάθησα να αποδώσω στα Ελληνικά.


* ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: Το παρακάτω έγγραφο καταχρηστικά και μόνο μπορεί να ονομάζεται εγχειρίδιο κι έτσι χρησιμοποιείται ο όρος εντός του, καθόσον δεν αποτελεί επίσημη μετάφραση του αντίστοιχου προστατευμένου για πνευματικά δικαιώματα Αγγλικού αρχείου κατ’ εντολή του κατασκευαστή της συσκευής: Shenzhen Junsi Electronic Co., Ltd. – Κίνα.
Το παρόν αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια μετάφρασης του εγχειριδίου της συσκευής (από την αγγλική έκδοση v.1.4) για προσωπικούς και όχι για εμπορικούς ή άλλους λόγους. Στο παρόν δίνονται ενδεχομένως επιπλέον ή λιγότερες πληροφορίες από το αγγλικό κείμενο. Κατά συνέπεια αποποιούμαι κάθε νομικής ή άλλης ευθύνης ήθελε προκύψει από την εφαρμογή όσων γράφω σε αυτό από τρίτους. 
Παρακαλώ ανατρέχετε πάντα στο πρωτότυπο εγχειρίδιο της συσκευής που μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.hillrc.com/UploadFiles/iC106B+_en.pdf



* Οι σελίδες αποσύρθηκαν εφόσον πλέον υπάρχει όλο το αρχείο παρακάτω. 


Το παραπάνω εγχειρίδιο* μπορεί να βρεθεί πλέον εδώ σε μορφή pdf αρχείου (για λόγους ασφαλείας θα χρειαστείτε το κλειδί 0_teo@sky για να ανοίξετε το αρχείο).